Ambassadører 2017-18

Utveksling våren 2018


Camilla Vågen Nerland går på bachelorprogram i human ernæring og skal til University of Queensland i Australia.

«Jeg gleder meg til å ta fjerde semester i utlandet. University of Queensland er et godt alternativ hvor man finner mange ulike fag og et stort mangfold av studenter fra hele verden. Interkulturell kompetanse er viktig uansett studieretning og jeg tror at utveksling er en gyllen mulighet for å oppnå nettopp dette. Hverdagen blir nok annerledes enn i Bergen, men jeg gleder meg til å se hva Australia har å by på!»

 

 

 

 

 

Torunn Hjøllo studerer medisin og skal på utveksling til University of Ljubljana i Slovenia.

«Endelig er det min tur til å dra på utveksling! Jeg kan knapt vente til jeg starter mitt 9. semester ved Universitetet i Ljubljana, Slovenia. Et nytt studiemiljø, med nye undervisningsmetoder og et nytt opplegg er det som gjorde at jeg søkte på utveksling. Muligheten til å utvide horisontene, oppleve nye problemstillinger og løsninger og bli kjent med et nytt helsevesen, er erfaringer jeg er overbevist om at er viktig når vi skal bygge fremtidens norske helsevesen. Nye venner, en ny kultur og reising er store pluss.» 

 

 

Margrethe Thune Rudland er medisinstudent og skal ta sitt 9. semester ved Aarhus Universitet.

«Jeg gleder meg til å få nye akademiske impulser, men mest av alt må være å møte folk fra hele verden»

 

Utveksling høsten 2017


lillfoss
Lill Sofie Foss studerer medisin og skal til Heidelberg universitet i Tyskland.

«Å dele erfaringer på tvers av landegrenser er noe av det vitkgiste jeg har erfart i studietiden min, hvor mange av opplevelsene kommer fra min tidligere utveksling. Det utvider horisonten og hjelper oss til å se mennesker, kultur og arbeid i et annet perspektiv enn det vi er vant til hjemmefra. Dette tror jeg kan gjøre oss bedre rustet til å hjelpe andre og bidra i samfunnet. Utveksling er også utrolig gøy! Nye mennesker, nytt språk og mange artige aktiviteter – alle har glede av å pushe seg ut av komfortsonen med et smil»


bloggbildedjuve

Åsmund Djuve studerer medisin og skal på utveksling til University of Newcastle, Australia

«Eg gleder meg veldig til å reise til Newcastle for å studere mitt 9. semester på medisinstudiet, det er så mykje kunnskap som venter! Eg gleder meg til å reise på eventyr, til å erstatte hausten i Bergen med våren i Australia, til å oppleve alle dei tinga eg berre kan oppleve akkurat der eg er, både som turist og student. For eg skal studere altså, eg lover!

 


profilbilde-mofaGreta Sannarnes går på bachelorprogram i human ernæring og skal til University of Sydney.

«Utveksling gir deg en unik mulighet til å utforske en by på en annen måte enn du har som turist. Jeg føler meg utrolig heldig som får denne muligheten! Jeg gleder meg til å bli dratt inn i byens hverdag og kultur, møte nye mennesker og få nye erfaringer»

 

 

 

19970751_10158968804685564_1838588443_n

Vilde Kloster Hjellbakk går på bachelorprogram i human ernæring og skal til University of Sydney.

¨»Jeg gleder meg stort til å dra på utveksling til Sydney! University of Sydney har et stort mangfold av studenter fra alle verdenshjørner, noe som gir en unik mulighet til å lære mer om forskjellige kulturer. Det blir spennende å få oppleve hva Australia har å by på, både på land og i vann. Spesielt gleder jeg meg til fjellturer, klatring, surfing og kiting!»

Utveksling våren 2017


img_20170111_100540


Sara Linnea Magdalena Blad
går på medisinstudiet og er en av seks studenter som reiser til Uganda i februar for å ha sin kliniske praksisperiode i gynekologi/obstetrikk og pediatri.

«»Jag har ingen aning vad som väntar, men det är en chans som är alldeles för spännande för att inte ta»

 

 


tony-elvegaard-au-id-card


Tony Elvegaard
studerer medisin og reiser til Aarhus Universitet.

«Jeg gleder meg virkelig til å reise til Universitetet i Aarhus, Danmark for å ta mitt 7. semester i medisin nå til våren.
Aarhus har et virkelig godt studiemiljø, etter hva ryktet forteller, og det blir herlig å få litt andre perspektiver på
hvordan det sosiale miljøet og fagmiljøet er ved andre studiesteder. Aarhus har også et fantastisk godt akuttmedisinsk studentmiljø, og er det noe jeg gleder meg til, så er det å lære av disse, danskene kan nemlig en ting eller fjæsj (tre?) om blålysmedisin!»


henriette-holm
Henriette Holm  går på Bachelorprogram i human ernæring og skal til University of Sydney.

«Jeg gleder meg til å studere i et internasjonalt miljø og å bli kjent med studenter fra hele verden. Det blir spennende å lære mer om meg selv, folkene rundt meg og faget mitt. Varme strender, storby, surfing, turgåing og ville dyr blir topp!» –Henriette

 

 

15991651_10154987110340530_1517460677_o
Lidunn Evensen går på Bachelorprogram i human ernæring og skal til University of Sydney.

«Jeg gleder meg til å dra på utveksling! Det blir spennende å oppleve en annen kultur; både for hverdagslivet og utdanningssystemet. Jeg tror jeg kommer til å utfodres når det gjelder språket, det faglige innholdet og arbeidsmetoder som benyttes. Forhåpentligvis kommer det til å være gøy, samtidig som jeg lærer mye!» – Lidunn

 

 

 

 

 


_20170117_005825
Camilla Isabel Kristiansen
går andre året på medisin og reiser til Melbourne

«Å være både hverdagsmenneske og ferieelsker er ofte en vanskelig kombinasjon, men hva kan vel da være bedre enn å ha hverdagen sin i et ferieparadis et helt semester? Jeg gleder meg til å bli kjent med Australia som mer enn en turist og å kunne nyte det brede spekteret av fritidsaktiviteter der nede. Det er selvfølgelig en bonus at jeg får dra til et sted der edderkoppfobien min kan få aksept, og ikke bare blir sett på som irrasjonell og uhensiktsmessig».