Adjø Aarhus

Nå begynner mitt opphold å nærme seg slutten og jeg tenkte i den anledningen at jeg kunne komme med noen små tips hvis du har tenkt deg til Aarhus.

Too Good to Go

Jeg har bodd i sentrum dette året, og det er mange bakerier, kafeer og restauranter som selger mat via denne appen. Hvis du er i latinerkvaret og er glad i grøt, kan du få havregrøt med eple, mandler og karamell til 19kr fra Grød. Hvis du er på jakt etter godt bakverk og har god plass i fryseren, så anbefaler jeg MiB ute på Aarhus Ø. Her er det alltid en stor posjon med brød og rundtstykker.

 

Brukthandel

Igjen er fokuset mitt i Latinerkvareret, men her finnet det brukshopping for alle. Det er spesielt en butikk som heter Komma, der det er flere selgere som har hver sin reol og man kan få alt fra billige klær til merkeklær.

Kaffe

La Cabra er et must hvis du liker god kaffe og er interessert i å smake på kardemommeboller. Cafe Engelen er et skikkelig hyggelig sted å drikke kaffe, ta seg en øl eller noe annet. Det er fullt med store, fine malerier. Generelt er Latinerkvarteret og spesielt området rundt Graven fullt av hyggelige restauranter og steder. Hvis du er desperat etter billig kaffe, så er det Coffe Ten i sentrum, der du får alt av kaffe til 10 dkk.

Annet

Jeg ble med i en case-konkurranske på bærekraft arrangert av universitetet, der jeg ble plassert i team med en fra kjemi og en fra Human Secutiy. Dette var en utrolig morsom, lærerik og intens opplevelse og en super måte å bli kjent med studenter utenfor medisin. Det er også mange muligheter hvis man ønsker å være frivillig her i byen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *