Farvel Amerika

Hei og hopp bloggen.

Da har siste dagen kommet, og jeg skal si farvel til University of Minnesota. Det har vært en utrolig reise, og jeg fått mye sosialt og kulturelt input. Jeg har også til dels mistet det norske språk. En av de siste dagene jeg var her fikk jeg ferdigstillt mye tannlegearbeid, så jeg har også gjort noe faglig under tiden her borte.

På skolen har det vært en utfordring å få nok pasienter, og mange av pasientene som er i timeboken møter aldri opp. Dette førte til at det var en veldig treig start, med mye arbeid som opparbeidet seg mot slutten. Jeg har fått masse god hjelp, og instruktørene her borte er veldig pedagogiske og flinke til å lære bort. Det sosiale miljøet har vært helt supert, og det har vært lett å få innpass både i og utenfor klasserommet.

Det har vært utrolig interessant å se de ulike teknikkene som brukes her borte. Akkurat som her hjemme, sier forskjellige instruktører forskjellige ting. Dette gjør at man får mange innsyn i mange metoder, og man kan bruke det til å lage sin egen metode for å gjøre ting.

Anbefaller alle å søke seg til Minnesota, da det er en totalt annerledes opplevelse enn å reise til andre skandinaviske land. Mye papirarbeid, men verdt det. I tillegg kan man bruke tiden her borte til å reise litt rundt, noe jeg har gjort. På tre måneder har jeg vært i fem stater.

 

PS: Minnesota er mye kaldere enn Norge. Og det har bare regnet 2 av dagene jeg har vært her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *