MUUURIICAAAA!!

Hallo fra Minneapolis!

Jeg er en 24 år gammel tannlegestudent, som er på utveksling ved University of Minnesota høsten 2019. Etter sykt mye papirarbeid, 10000000 timer på fly og i grensekontroll har jeg endelig kommet frem til mitt nye hjem: Mark Yudof Hall. Jeg har eget soverom og kjøkken, og deler et bad. Skoledagene her starter ikke før 3.september, og jeg må gjennom amalgamkurs og mye greier før jeg får starte her.

 

Litt tidlig opp for å rekke flyet

Ytterdør

Folkene her er veldig imøtekommende, og det er fest på Yudof Hall hver kveld nå i Welcome Week. Gleder meg mye til dette semesteret her, og skal holde alle dere hjemme oppdatert på hva som foregår!

Anbefaler alle å flykte fra Norge under studietiden, søk utveksling nå!

 

-Anne-Marthe

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *