Ankomst Aarhus

Hei!

Nå har det gått litt over en uke siden jeg satte meg i bilen med kurs mot Aarhus. Tiden frem til introuken gikk stort sett til å vandre rundt i byen, spise god mat og bli kjent med mitt nye kollektiv.

   

Intro startet for to dager siden, med alt fra infomøter til Tour de Aarhus på sykkel sammen med de andre internasjonale studentene på medisin. Det kan allikevel ikke sammenlignes med fadderuka til de nye danske studentene som løper rundt i universitetsparken. En av mine første dager gikk jeg meg litt vill, og jeg klarte å komme inn i et av løpene til de nye ingeniørstudentene. Der ble jeg blant annet møtt med en allé av klappende faddere som var så glad for at jeg hadde valgt å bli en av dem. Den gang ei.

   

Neste uke starter undervisning, og da får jeg endelig møtt de danske studentene jeg skal gå i hold (klasse) med. Siden jeg ikke går det internasjonale semesteret her nede, er det kun jeg som er utvekslingsstudent på min rotasjon. Jeg tror derimot at det kan bli en god mulighet til å bli godt kjent med noen danske medstudenter. Og så har jeg alltids internasjonale studenter på semesteret over som finner på mye sosialt. Jeg har stor tro på at dette kommer til å bli et skikkelig bra semester.

Hvis du vurderer å reise på utveksling, så anbefaler jeg at du bare kaster deg ut i det og søker. Alltids gøy med litt miljøforandring.

Ha en fin dag videre!

Kristin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *