Jervis Bay, en svipptur fra Sydney

Utveksling er ikke bare skole; det er også en gyllen mulighet til å oppleve et annet land og spennende natur. Sydney ligger heldigvis nær mange fine plasser, og i helga dro vi på spontantur til Jervis Bay.

Jervis Bay ligger en to-timers kjøretur syd for byen. Med en søt leiebil satte vi dermed avsted på feil side av veien for å dra på eventyr. Vel fremme ventet oss en liten hytte på en campingplass, som passet en students budsjett ypperlig!  Området er kjent for kritthvite strender og turkist hav, og selv om været kunne vært bedre, skuffet ikke naturen.

<3

Happy campers

Kaffepause i Scarborough

Lykkeligst på beachen

Kenguru??

Aussie BBQ

Stanwell Tops!

Fine Amalie, også fra UiB

Figure 8 Pool – ganske fett

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *